Teisės aktų naujienosSpausdintiAtgal

  • Pakeistos SAV pranešimo apie savarankiškai dirbančius asmenis pateikimo taisyklės
    (įsigalioja 2012 m. rugsėjo 1 d.)

VSDFV direktoriaus įsakymas
Dėl Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktoriaus 2010 m. sausio 8 d. įsakymo Nr. V-35 „Dėl SAV pranešimo apie savarankiškai dirbančius asmenis pateikimo taisyklių patvirtinimo" pakeitimo
(2012 08 09 Nr. V-375, Žin., 2012 08 17, Nr. 96-4948)

Įgyvendinant mažųjų bendrijų teisinio reguliavimo koncepciją, numatančią, kad mažosios bendrijos dalyvių socialinės garantijos yra analogiškos individualių įmonių savininkų, tikrųjų ūkinių bendrijų ir komanditinių ūkinių bendrijų tikrųjų narių socialinėms garantijoms, kartu su kitais teisės aktais pakeistos ir SAV pranešimo apie savarankiškai dirbančius asmenis pateikimo taisyklės.

Pakeisti Taisyklių 3, 4.1 ir 5.1 punktai ir po žodžių „individualios įmonės" įrašyti žodžiai „mažosios bendrijos", po žodžių „individualios įmonės savininkas" įrašyti žodžiai „mažosios bendrijos narys" atitinkamais linksniais.

_________________

VSDFV direktoriaus įsakymas dėl Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktoriaus 2010 m. sausio 8 d. įsakymo Nr. V-35 „Dėl SAV pranešimo apie savarankiškai dirbančius asmenis pateikimo taisyklių patvirtinimo" pakeitimo skelbiamas interneto tinklalapyje adresu:
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=431398&p_query=&p_tr2=2